Hotel Izvor proglašen za Najbolji hotel na Balkanu 2014.

Hotel „Izvor“ proglašen za najbolji hotel, a njegov vlasnik, Miroljub Aleksić za najboljeg preduzetnika na Balkanu.
Balkanska Alijansa Hotelskih Asocijacija sredinom juna  je u Sunčanom Bregu, poznatoj bugarskoj turističkoj destinaciji proglasila Hotel “Izvor”  iz Aranđelovca, za Najbolji hotel Balkana, uručenjem nagrade “ Best Hotel in the Balkans 2014”.   Hotel “Izvor” posluje u okviru jedinog srpskog hotelskog lanca - A HOTELA, čiji je vlasnik Miroljub Aleksić, kome je na istom  skupu BAHA  dodelila specijalnu nagradu i  diplomu   “Best Entrepreneur in the Balkans 2014 ”, kao Najboljem preduzetniku Balkana.

Ova odluka obrazložena je potrebom da se nagradi čovek čiji je doprinos sagledan na bazi činjenica o  izuzetnim poslovnim rezultatima i poduhvatima koji podrazumevaju uspešnan  poslovni sistem “ ALCO GROUP” sa deset kompanija, koje posluju u šest različitih oblasti i koji  ima 2600 zaposlenih. Aleksiću je  ovo značajno priznanje uručeno u prisustvu internacionalnih predstavnika i najuglednijih biznismena Balkana.

Nagradu za najbolji hotel Balkana, koju tradicionalno dodeljuje asocijacija BAHA, primila je Vesna Vlatković, PR Manager A HOTELA, a  uručio joj je Doncho Tanevski,  predsednik makedonskih hotelijera poštujući formalnu proceduru koja je podrazumevala oblačenje svečane plišane odore ove asocijacije. "U prethodne tri godine  preko dvadeset puta bila sam u prilici da u ime hotela primim značajne nagrade i priznanja, ali  ova situacija je posebna jer priznanje nije samo  za hotel sa pet zvezdica, njegovog vlasnika i zaposlene, već i za šitavu našu zemlju, Srbiju, što predstavlja posebnu čast", naglasila je Vlatkovićeva tom prilikom.
Stručna komisija BAHE radila je u sledećemem sastavu: Blagoje Ragin, predsedavajući BAHE i predsednik bugarskih hotelijera, Doncho Tanevski, predsednik makedonskih hotelijera i Neđo Trklja, član borda BAHA, a od predstavnika srpske asocijacije hotelijera, HORES-a, bili su prisutni Branimir Krivokapić, Georgi Genov i Jovan Nedeljković.

Save

Save

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta