Spa & Wellness

Otkrijte naš čudesni SPA svet

Hotel Izvor

Hotel Izvor poseduje najprestižniji SPA&Wellness centar u Srbiji sa 10 bazena sa prirodnom mineralnom vodom. Gostima su na raspolaganju relaks soba sa himalajskom solju, parno kupatilo, bio sauna, ruska banja, finska suva sauna, veseli tuševi, raznovrsne masaže i tretmani, kao i brojni sportski sadržaji.

Hotel Tornik

Ekskluzivan SPA&Wellness centar Grand Hotela Tornik se prostire na 2.250 m2 i nudi bogate sadržaje: 2 zatvorena bazena za odrasle, dečiji bazen, đakuzi, bio saunu, finsku saunu, rusku banju, tepidarijume, hamam, relaks sobu sa himalajskom solju, laconium, vesele tuševe, masaže i tretmane.

Hotel Slatina

Wellness centar hotela Slatina se prostire na 400m2 i bogat je sadržajima koji pružaju potpuno opuštanje i relaksaciju: zatvoren i otvoren bazen sa slanom vodom iz prirodnog izvora, slana soba, tursko kupatilo, sauna, infrared sauna, tepidarijum, kneipp klupe, đakuzi, sobe za masaže.

Hotel Park

Ovaj moderan SPA centar pruža relaksaciju u intimnoj atmosferi. Sadrži unutrašnji bazen, finsku saunu, slanu sobu, relaks sobu sa tepidarijumima i prostorije za masaže i tretmane.

Hotel Sloboda

Moderan SPA&Wellness centar hotela Sloboda svojim posetiocima nudi brojne sadržaje kao što su korišćenje Spa zone (finska sauna, slana relax soba i parno kupatilo), bazena, đakuzija, tepidarijuma i kardiotinesa. U ponudi su i brojne masaže i tretmani za opuštanje i podmlađivanje.

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta