Press centar

Jun 2023.

Renovirani smeštajni kapaciteti u hotelu Izvor

Hotel Izvor, smešten u srcu kraljevske Bukovičke banje, još jednom je dokazao svoju posvećenost pružanju kvalitetne usluge, ovog puta sa ciljem da se unapredi komfor i udobnost soba. Naime, od nedavno gosti hotela uživaju u renoviranim i redizajniranim sobama i apartmanima, prema svetskim standardima, a u prepoznatljivom stilu lanca „A hoteli“.
Nakon privatizacije 2003. godine, prva potpuna rekonstrukcija hotela trajala je 7 godina, da bi 2010. godine „Izvor“ postao najluksuzniji kongresni i resort hotel u Srbiji. Tokom godina, kvalitet i stalno unapređenje usluga doneli su hotelu Izvor brojna priznanja i lojalne goste.

Detaljnije
Jul 2021.

Otvoren hotel PARK u Vrnjačkoj Banji: U znaku prepoznatljivog "A" luksuza

Hotelsko sazvežđe Vrnjačke Banje od juče je bogatije za još jedan luksuzni hotel sa pet zvezdica – Hotel Park, u sastavu hotelskog lanca A hoteli, a u vlasništvu kompanije Alco Group. 
Otvoren je 14. jula – na Dan opštine Vrnjačka Banja, u prisustvu velikog broja gostiju, predstavnika lokalne samouprave, vrnjačkih javnih preduzeća i ustanova, predstavnika izvođača radova i predstavnika medija. Presecanjem vrpce, Miroljub Aleksić, vlasnik kompanije Alco Group, i Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja, označili su početak rada hotela Park.

Detaljnije
Septembar 2021.

Otvoren WELLNESS KLUB u Hotelu Izvor

Hotel Izvor Aranđelovac obradovao je redovne goste SPA&Wellness centra novim konceptom i osnivanjem WELLNESS KLUBA. Klub nudi pogodnosti za stalne goste, kako bi nagradio njihovu lojalnost i redovno korišćenje usluga hotela Izvor (wellness, hrana, piće). 
Tako će svaki gost koji kupi bilo koju višednevnu ulaznicu za Spa & Wellness centar, postati automatski član Wellness kluba. Uvode se tri nivoa članstva: Classic, Silver i Gold. 

Detaljnije
Decembar 2021.

Katarina Milivojević proglašena za Menadžera najuspešnijeg Wellness&Spa sektora

Najboljima u hotelskoj industriji Srbije i ove godine dodeljena su priznanja „Ambasadori dobre usluge", pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Priznanja u 13 kategorija dodeljena su hotelima i pojedincima koji su uspeli da ostvare vredne poslovne rezultate.
Katarina Milivojević, Wellness&Spa Menadžer hotela Izvor je ovogodišnja dobitnica u kategoriji Menadžer najuspešnijeg Wellness&Spa sektora.

Detaljnije
Decembar 2020.

Decenija uspešnog poslovanja hotela „Izvor“

Pre više od 10 godina potpuno renoviran i dograđen hotel “Izvor” u Aranđelovcu otvorio je svoja vrata gostima. Da podsetimo: posle najuspešnije aukcijske privatizacije u hotelijerstvu na području Istočne Evrope 2003. godine, u hotel je investirano čak 33.000 odsto više finansijskih sredstava od ugovorenog iznosa! Tokom rekonstrukcije i dogradnje hotela, udvostručena je kvadratura starog hotela i uređen kompleks na devet hektara, uz izgradnju potrebne infrastrukture od koje danas imaju koristi svi građani Aranđelovca.

Detaljnije
Februar 2021.

Miroljub Aleksić, predsednik Alco group, je odlikovan Sretenjskim ordenom

Povodom Dana državnosti Srbije, 15.02.2021, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio je odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama.
Na svečanoj ceremoniji koja je održana u Palati Srbija odlikovano je 164 pojedinaca i institucija, među kojima je i 20 stranih državljana, a 20 odlikovanja dodeljeno je posthumno.

Detaljnije
Septembar 2020.

Miroljub Aleksić, predsednik kompanije Alco group, je dobitnik priznanja Kapetan Miša Anastasijević za životno delo

U okviru projekta "Put ka vrhu", u Arheološkom parku Viminacijum, 25.09.2020. su dodeljena nacionalna priznanja "Kapetan Miša Anastasijević". Ova priznanja se tradicionalno dodeljuju istaknutim pojedincima, organizacijama i privrednim subjektima iz cele Srbije, ali i zaslužnim prijateljima iz sveta.

Detaljnije
Mart 2020.

Kompanija ALCO group donirala je državi sredstva za borbu protiv korona virusa

ALCO grupa (koju čine Pionir, Alfa Plam, A Hoteli, Tipoplastika, Amasis, Turistički svet, Cobex i Naš stan) svesna kakvu bitku vodi ova zemlja protiv korona virusa, odmah po izbijanju pandemije donirala je 30 miliona dinara.

Detaljnije
Oktobar 2020.

A HOTELI dobili sertifikat Clean&Safe

Hoteli koji posluju u okviru lanca A HOTELI: Tornik Zlatibor, Izvor Aranđelovac, Slatina Vrnjačka Banja i Sloboda Šabac 23.09.2020. su dobili sertifikat i stekli pravo korišćenja pečata CLEAN&SAFE - ČISTO I SIGURNO, izdatog od strane udruženja hotelsko-ugostiteljske privrede - HORES.

Detaljnije
Februar 2020.

Vesna Vlatković proglašena za najboljeg PR menadžera Balkana

Balkanska Alijansa Hotelskih Asocijacija (BAHA), na svečanoj ceremoniji održanoj 19. februara u Hotelu Mona Plaza, dodelila je Vesni Vlatković, marketing & PR direktoru A HOTELA, nagradu "The Best PR manager in the Balkans". 

Detaljnije
Novembar 2020.

Hotel Tornik je dobitnik međunarodnog priznanja Prizma za novi kvalitet u turizmu

U okviru međunarodnog turističkog poslovnog sajma i konferencije WESTM 2020 i Beogradskog turističkog i MICE foruma (15 - 18. novembra 2020), koji se ove godine prvi put održava online, proglašeni su tradicionalno i dobitnici priznanja „Prizma za novi kvalitet u turizmu“ u akciji „Za novi kvalitet u turizmu“.

Detaljnije
Decembar 2019.

Grand Hotel Tornik Zlatibor je dobitnik priznanja za hotel godine - Ambasador dobre usluge 2019.

Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije – „Ambasadori dobre usluge“ za 2019. godinu, dodeljena su na gala večeri hotelijera 17. decembra 2019. u hotelu Crowne plaza u organizaciji redakcije časopisa „Turistički Svet“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Detaljnije
Decembar 2019.

Grand Hotel Tornik je dobitnik nagrade "Turistički cvet" 2019.

Ova nagrada, koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije, se dodeljuje u 5 kategorija za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga i za doprinos razvoju i promociji turizma. Nagradu je primio Miroljub Aleksić, predsednik Alco group u okviru koje posluje i lanac A HOTELI.

Detaljnije
Novembar 2019.

Grupacija A HOTELI je postala dobitnik regionalne nagrade Biznis Partner 2019.

Na svečanoj ceremoniji koja je održana 6. novembra 2019. u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu, grupaciji A HOTELI je dodeljena regionalna nagrada Biznis Partner 2019.

Detaljnije
Jul 2018

Zlatiborska povelja uručena gdinu Miroljubu Aleksiću, predsedniku Alco grupacije

"Zlatiborska povelja" za izuzetan doprinos razvoju optšine je uručena gospodinu Miroljubu Aleksiću, predsedniku Alco grupacije koja je ove godine otvorila Grand Hotel Tornik, najveći hotel na Zlatiboru i jedini sa pet zvezdica.

Detaljnije
Novembar 2018

Dve nagrade za lanac A HOTELI - SEEbtm Awards 2018

Na svečanoj dodeli SEEbtm Awards 2018 čak dva hotela iz lanca A HOTELI su osvojila prestižne nagrade u kongresnoj industriji.
Grand Hotel Tornik 5* sa Zlatibora je pobedio u kategoriji Najbolji Luksuzni hotel - više od 50 soba (Best Luxury Hotel - more than 50 rooms), a Hotel Izvor 5* iz Aranđelovca za Najbolji Wellness i SPA hotel (Best Wellness and Spa Hotel).

Detaljnije
Avgust 2018.

Miroljubu Aleksiću, predsedniku Alco group, HORES uručio plaketu za razvoj hotelske industrije

Svečanom akademijom 20.08.2018. u Grand Hotelu Tornik obeležen je jubilej-125 godina od početka rada organizovanog bavljenja turizmom na Zlatiboru. Na ovoj svečanosti su dodeljena i priznanja onima koji su svojim radom, znanjem i zalaganjem doprineli da Zlatibor danas bude jedan od vodećih turističkih centara. 

Detaljnije
Jun 2018

Grand Hotel Tornik na Zlatiboru primio prve goste

Najveći hotel na Zlatiboru - Grand Hotel Tornik prve goste primio je 1. juna . Svečano otvaranje ovog luksuznog hotela koji posluje u okviru lanca A HOTELI, planira se u oktobru mesecu ove godine.

Detaljnije
Novembar 2018

Gospodinu Miroljubu Aleksiću, predsedniku Alco group, je dodeljen orden Ambasador dobre usluge I reda za investiciju godine - Grand Hotel Tornik

XV Forum hotelijera održan je od 23. do 25. novembra 2018. u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru, u organizaciji časopisa "Turistički Svet", a uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum. U okviru Foruma, na svečanoj ceremoniji, pripadnicima hotelske industrije i njihovim partnerima po 13. put dodeljena su elitna priznanja “Ambasadori dobre usluge” - svojevrsni "Oskar" hotelske industrije Srbije i regiona.

Detaljnije
April 2016.

Hotel Izvor proglašen za najbolji hotel Mediterana i jugoistočne Evrope 2015.

Prema odluci stručnog žirija Međunarodnog turističkog saveza, Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva, Sacen international, a u okviru tradicionalne akcije “Zlatno turističko srce Mediterana i Jugoistočne Evrope”, proglašeni su najuspešniji u turističkoj privredi za prethodnu godinu.
Detaljnije
Novembar 2017

XIV Forum hotelijera

XIV Forum hotelijera, u organizaciji redakcije časopisa Turistički Svet, uspešno je održan 10. novembra 2017. u hotelu Falkensteiner u Beogradu na temu LIDERSTVO: Filozofija, Veština ili Talenat?!
Detaljnije
Februar 2016.

Uspešan nastup lanca „A hoteli” na 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Prvi srpski lanac „A Hoteli“ i ove godine se izuzetno uspešno predstavio na Međunarodnom sajmu turizma koji se po 38. put održao u Beogradu.
Detaljnije
Decembar 2017

Hotel Izvor je dobitnik priznanja Ambasador dobre usluge u kategoriji najbolji SPA&Wellness hotel u 2017. godini

Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije – „Ambasadori dobre usluge“ za 2017. godinu, dodeljena su na Gala večeri hotelijera, održanoj 15. decembra u beogradskom hotelu „Crowne Plaza“ u organizaciji redakcije časopisa „Turistički Svet“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
Detaljnije
Novembar 2015.

Na XII Forumu hotelijera nagrađeno dvoje zaposlenih u grupaciji "A hoteli"

Na XII Forumu hotelijera, koji je u organizaciji časopisa "Turistički Svet" održan 19. novembra u beogradskom hotelu "Radisson Blu Old Mill", čak dvoje zaposlenih u grupaciji "A Hoteli" dobilo je ugledna priznanja.
Detaljnije
Jul 2017.

A HOTELI potpisali Deklaraciju o podršci privatnog sektora Globalnom etičkom kodeksu za turizam Svetske turističke organizacije UN (UNWTO)

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija u saradnji sa Svetskom turističkom organizacijom Ujedinjenih nacija (UNWTO) i Nemačkom organizacijom za tehničku saradnju (GIZ) povodom Međunarodnog dana Dunava organizovalo je dvodnevnu međunarodnu konferenciju „Održivi razvoj turizma u Dunavskom regionu: nove perspektive".
Detaljnije
Oktobar 2015.

A HOTELI na prvom "Wellness & Spa Festu"

U okviru Novosadskog Sajma turizma, na prvom "Wellness & Spa Festu" koji je održan u subotu, 10. oktobra od 10-18h u kongresnom centru Novosadskog sajma, zajednički nastup su imali hotel „Izvor“ iz Aranđelovca i hotel „Sloboda“ iz Šapca, koji posluju u okviru prvog srpskog hotelskog lanca A HOTELI.
Detaljnije
April 2017.

Hotel Master je dobitnik priznanja "Success Champions"

U petak, 21.04.2017, u hotelu „Zlatnik“ u Zemunu održan je tradicionalni Forum kvaliteta u organizaciji Quality Austria Center d.o.o.
Detaljnije
Jul 2015.

Dodeljene nagrade 26. JUL

Skupština Opštine Aranđelovac je na dan grada 26. jula 2015. dodelila posebnu nagradu Miroljubu Aleksiću, vlasniku "Alco group" i lanca "A hoteli", za doprinos razvoju ugostiteljstva i turizma u Aranđelovcu.
Detaljnije
Mart 2017.

A HOTELI na Sajmu praksi i zapošljavanja KORAK 2017

U petak, 24. marta 2017. godine, na Univerzitetu Singidunum održan je drugi po redu Sajam praksi i zapošljavanja KORAK 2017, koji je organizovao Centar za razvoj karijere, uz podršku Studentskog Parlamenta Univerziteta Singidunum.
Detaljnije
Mart 2015.

Hotel "Izvor" i "Pionir" među najboljima

Svečana dodela godišnjih priznanja Regionalne privredne komore Kragujevac za ostvarene rezultate u privređivanju za 2014. godinu održana je u prostorijama komore 12. marta 2015. godine.
Detaljnije
Mart 2017.

Održana sednica Grupacije za zdravstveni turizam

Sednica Grupacije za zdravstveni turizam održana je 14.03.2017. u Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti "SOKO BANjA". U radu sednice su učestvovali predstavnici velnes i spa hotela, specijalnih bolnica, zdravstvenog, velnes i spa klastera, udruženja banja Srbije, udruženja specijalnih bolnica i predstavnica resornog ministarstva.
Detaljnije
Februar 2015.

Uspešan nastup lanca „A hotela” na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Prvi srpski lanac „A Hoteli“ imao je izuzetno zapažen i uspešan nastup na ovogodišnjem 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu.
Detaljnije
Februar 2017.

Uspešan sajamski nastup A hotela

Na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu (23-26.02.2017) grupacija „A Hoteli“ se predstavila u skladu sa novim vizuelnim identitetom.
Detaljnije
Novembar 2016

Hotel Izvor je dobitnik nagrade SEEbtm awards 2016 u kategoriji "The best out of the city hotel with conference center"

Kongresniturizam.com, zajedno sa specijalizovanim časopisom za event menadžment i kongresni i poslovni turizam – SEE business travel & meetings (SEEbtm) je 18. novembra 2016. u Beogradu organizovao tradicionalan događaj – SEEbtm Party koji okuplja najznačajnije učesnike u kongresnoj industriji u regionu.
Detaljnije
Novembar 2014.

XI Forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava

Forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava održan je 28.11.2014. u Privrednoj komori Srbije pod nazivom "Sve je u komunikaciji" u organizaciji Redakcije stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam "Turistički svet", Udruženja PKS i Univerziteta Singidunim.
Detaljnije
Novembar 2016.

Šef kuhinje hotela Izvor postao "Ambasador ruske kuhinje 2017"

Šef kuhinje hotela Izvor, Božidar Živković, sa svojim kolegom Milanom Nedeljkovićem, pobedio je na takmičenju u spremanju jela ruske kuhinje.
Detaljnije
Jun 2014.

Hotel Izvor proglašen za Najbolji hotel na Balkanu 2014.

Hotel „Izvor“ proglašen za najbolji hotel, a njegov vlasnik, Miroljub Aleksić za najboljeg preduzetnika na Balkanu.
Detaljnije
Maj 2014.

Brand Leader Award 2014.

Nagrada Brand Leader Award dodeljena Miroljubu Aleksiću, vlasniku i predsedniku Alco grupacije.
Detaljnije
Mart 2014.

36. Međunarodni Sajam turizma

Na 36. Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu održanom od 27.02-02.03.2014. godine, lanac A HOTELA je imao izuzetno zapažen nastup.
Detaljnije
Februar 2015.

Zvanično otvoren hotel "Sloboda" u Šapcu

U prisustvu preko 50 predstavnika medija i brojnih uglednih poslovnih zvanica, 12. februara 2015. zvanično je otvoren renovirani hotel "Sloboda" u Šapcu.
Detaljnije
Novembar 2013.

Jubilarni 10. forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava

19.11.2013. u Privrednoj komori Srbije održan je 10. forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava u organizaciji redakcije stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam Turistički Svet, Udruženja za turizam i ugostiteljstvo Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum, a pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Republike Srbije.
Detaljnije
Septembar 2013.

Treći balkanski SPA samit

Od 5. do 8. septembra 2013. godine Srbija je bila domaćin 3. Balkan Spa Samita koji je održan u hotelu "Izvor" Aranđelovac u Bukovičkoj banji.
Detaljnije
Januar 2013.

Hotel "Master" je dobitnik priznanja "Kapija uspeha"

Hotel "Master" je na dodeli godišnjih nagrada Privredne komore Vojvodine, koje je održano 28. januara 2013. godine, dobio najviše priznanje "Kapija uspeha" za dostignuti kvalitet usluga u ugostiteljstvu i turizmu.
Detaljnije
Novembar 2012.

Hotel „Izvor“ je dobitnik press zvezdice

Prestižni hotel „Izvor“ sa pet zvezdica dobio je šestu zvezdicu u vidu priznanja pod nazivom „PRESS ZVEZDICA”
Detaljnije
Septembar 2012.

Hotel "Izvor" na Svetski dan turizma proglašen za najbolji hotel u Srbiji

Hotel Izvor iz Aranđelovca proslavio je svetski dan turizma 27. septembar 2012. godine, uz dve nagrade i titulu najboljeg hotela u Srbiji.
Detaljnije
Novembar 2011.

Hotel "Izvor" je dobitnik nagrade "Ambasador dobre usluge"

24.11.2011. u Privrednoj komori Srbije je održan VIII forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava u organizaciji Udruženja za turizam i ugostiteljstvo PKS i redakcije stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam.
Detaljnije
Novembar 2011.

Hotel „Izvor“ je dobitnik Wellness nagrade za 2011. godinu

22.11.2011. u hotelu „M“ u Beogradu je održana II regionalna konferencija o zdravstvenom, wellness i spa turizmu u organizaciji Centra za promociju wellness i spa "Sunny" i Kluba privrednih novinara.
Detaljnije
Oktobar 2011.

U hotelu "Izvor" je održan Samit 100 biznis lidera jugoistočne Evrope

Samit 100 biznis lidera "Dogovor za novo doba", sa ciljem pokretanja dijaloga biznis i političke elite u regionu o čvršćem povezivanju i otklanjanju prepreka za uspešnije poslovanje, trajao je od 06.10.2011.-08.10.2011, u hotelu Izvor u Aranđelovcu.
Detaljnije
Septembar 2011.

Nagrada Turističke prizme za 2011.

29.09.2011. godine na Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu dodeljene su nagrade „Turističke prizme” za „novi kvalitet u turizmu”.
Detaljnije
Jul 2011.

DODELJENA SPECIJALNA NAGRADA „26. JUL”

Na svečanoj ceremoniji povodom proslave 200 godina Bukovičke banje koja se održala 26.jula u Hotelu Izvor prisustvovali su visoki predstavnici Vlade Republike Srbije, pravoslavne crkve i značajne ličnosti iz javnog i kulturnog života.
Detaljnije
Jun 2011.

Dodeljena nagrada Biznis partner 2011. u oblasti hotelijerstva

Ovogodišnja nagrada Biznis Partner 2011. u oblasti hotelijerstva dodeljena je prvom srpskom lancu hotela A HOTELI, na svečanoj ceremoniji održanoj 23. juna 2011. godine.
Detaljnije
Septembar 2011.

Pehar Novosadskog sajma za 2011.

29.9.2011. na „Večeri šampiona” održanoj u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, uručena su najviša priznanja Novosadskog sajma za kvalitet ugostiteljskih objekata i usluga.
Detaljnije

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta