Brand Leader Award 2014.

Mass Media International i Stručni kolegijum 4. Biznis Konferencije „Održivi razvoj i konkurentnost turističkog proizvoda Jugoistočne Evrope – SEET 2014“ jednoglasno je doneo odluku da ovogodišnju nagradu “Brand Leader Award“ - brend ličnost godine turističkog tržišta Jugoistočne Evrope, dodeli Miroljubu Aleksiću, vlasniku i predsedniku ALCO grupacije u čijem sastavu posluje lanac "A HOTELI"..

Kako je navedeno, gospodin Miroljub Aleksić je konstantnim investicijama u kreiranje i razvoj snažnog i dinamičnog brenda - prvog srpskog lanca hotela, „A HOTELI“, postavio nove standarde na turističkom tržištu Srbije i celokupnog regiona. Prateći sve zahteve savremenog turističkog tržišta gospodin Aleksić je, pre svega, pozicionirao Hotel „Izvor“ na mesto lidera elitnog i kongresnog turizma u ovom delu Evrope, koji je svoje visoko prepoznatljivo mesto našao i na globalnoj turističkoj mapi.

„U hotelijerstvo smo ušli sa jednim ciljem: postaviti visoke standarde, uz cilj da Srbija zaista postane poželjna turistička destinacija, a da svi naši hoteli budu mesta u kojima će kako domaći, tako i inostarni gosti uživati. Gradeći hotele i rekostruišući stare koji su vredni spomenici kulture, verujemo da stvaramo nešto vredno što će pomoći razvoju ove zemlje i što će ostati tokom vremena generacijama koje dolaze, kao podstrek boljoj budućnosti koju će oni nastaviti da grade!” - izjavio je Aleksić.

Vesna Vlatković, PR&Marketing menadžer „A HOTELA", kao jedan od učesnika na panelu „Razvoj i inovacija u turizmu i hotelijestrvu regiona Jugoistočne Evrope", održala je prezentaciju „Turizam kao industrija doživljaja".

Save

Save

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta