Jubilarni 10. forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava

19.11.2013. u Privrednoj komori Srbije održan je 10. forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava u organizaciji redakcije stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo & turizam Turistički Svet, Udruženja za turizam i ugostiteljstvo Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum, a pod pokroviteljstvom Ministarstva privrede Republike Srbije.
Na ovogodišnjem jubilarnom - X forumu, pod nazivom "Hotel - to smo MI", koji je, inače, bio u znaku obeležavanja velike godišnjice za hotelsku industriju Srbije – 170 godina beogradskog hotelijerstva, fokus je bio na ljudskim resursima u hotelskoj industriji – najvećem i najdragocenijem kapitalu svakog hotela, bez kojeg nema ni napretka ni opstanka.

Predsedniku Alco group,  gospodinu Miroljubu Aleksiću, je ovom prilikom Udruženje "Ambasadori dobre usluge" dodelilo znak Ambasador dobre usluge. Priznanje je dodeljeno za nemerljiv doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, poštovanje najviših ljudskih i profesionalnih vrednosti, posvećenost i odanost nacionalnim interesima, entuzijazam koji prevazilazi vreme i granice, ostavljajući tragove kojima se meri - budućnost!
Direktor marketinga i PR-a A HOTELA, Vesna Vlatković, dobila je priznanje Menadžer godine za 2013. u kategoriji "marketing & PR menadžer".

 

Save

Save

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta