Hotel "Izvor" na Svetski dan turizma proglašen za najbolji hotel u Srbiji

Hotel Izvor iz Aranđelovca proslavio je svetski dan turizma 27. septembar 2012. godine, uz dve nagrade i titulu najboljeg hotela u Srbiji. Na svečanom otvaranju ovogodišnjeg, 45. po redu međunarodnog Novosadskog sajma turizma, dodeljene su nagrade koje pod nazivom TURISTIČKI CVET tradicionalno dodeljuje Turistička organizacija Srbije. Za najbolji hotel proglašen je Hotel Izvor iz Aranđelovca.
Istog dana, na ceremoniji u Narodnom pozorištu Hotel Izvor je drugu godinu za redom postao dobitnik pehara Novosadskog sajma za kvalitet, tako da je i u 2012. godini proglašen za najbolji hotel u Srbiji.

Ovaj hotel sa pet zvezdica osvojio je svojim izgledom i sadržajem ne samo goste, već i stručnu javnost. Dostupan luksuz koji nudi, jednako je pristupačan za domaće goste, kao i strance, pojedince, parove, porodice ili poslovne ljude koji organizuju velike skupove poput seminara ili kongresa.

Bukovička banja postaje nezaobilazna destinacija na turističkoj mapi, jer je izgradnjom Hotela Izvor Srbija dobila nivo usluge po najvišim svetskim standardima koji će biti primenjeni i na nedavno kupljene objekte Staro zdanje, Hotel Šumadija, restoran Arkade. Na mestu spoljnog bazena biće izgrađen novi hotel, a sve ove investicije planirane su u narednih 7 godina.

 

Save

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta