DODELJENA SPECIJALNA NAGRADA „26. JUL”

Na svečanoj ceremoniji povodom proslave 200 godina Bukovičke banje koja se održala 26.jula u Hotelu Izvor prisustvovali su visoki predstavnici Vlade Republike Srbije, pravoslavne crkve i značajne ličnosti iz javnog i kulturnog života. Dodeljene su nagrade „26. Juli” koje su ustanovljene kao najviše priznanje koje ovaj grad tradicionalno dodeljuje svake godine najuspešnijim pojedincima i ustanovama.
U jubilarnoj godini, prvi put dodeljena je „Specijalna nagrada 26.Jul” gospodinu Miroljubu Aleksiću, koji je izgradnjom Hotela Izvor izuzetno doprineo razvoju turizma i revitalizaciji Bukovičke banje.

Zahvaljujući se u ime svih nagradjenih, gospodin Aleksić je rekao: ” Mi smo tu da podržimo republičko i opštinsko rukovodstvo u nastojanju da se vrati status ovoj banji, jer turizam može mnogo doprineti da se grad Aranđelovac pokrene. Svi zajedno se nadamo da će uskoro doći dan kada ćemo sa ponosom gledati mnogobrojne domaće i strane goste kako uživaju u blagodetima, mirui i lepotama obnovljene Bukovičke banje i njenog prelepog parka. Neka hotelski kompleks „Izvor” sa Aqua Parkom bude jedan mali doprinos toj novoj Srbiji!”

 

 

 

 

 

Save

Save

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta