Uspešan nastup lanca „A hotela” na 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Prvi srpski lanac „A Hoteli“ imao je izuzetno zapažen i uspešan nastup na ovogodišnjem 37. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Tokom sajma, održani su zapaženi susreti sa  predsednikom Opštine Aranđelovac, gospodinom Bojanom Radovićem, predsednikom Opštine Vrnjačka Banja, gospodinom Bobanom Đurovićem i drugim predstavnicima lokalnih samouprava. Direktor hotela „Izvor“, gospodin Dragan Todorović je potpisao Protokol o saradnji sa  arapskim ASADEKA biznis klubom u okviru realizacije projekta Kraljevske banje Srbije.

Na dan svečanog otvaranja, bili smo počastvovani posetom predsednika Vlade Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, kao i posetom  Potpredsednika Vlade republike Srbije i Ministra trgovine, telekomunikacija i turizma, gospodina Rasima Ljajića, gradonačelnika Beograda, gospodina Siniše Malog, kojima je srdačan domaćin i konstruktivan sagovornik bio predsednik ALCO grupacije, gospodin Miroljub Aleksić.

Neposredno pred sajam, zvanično je otvoren hotel  „Sloboda“ u Šapcu, tako da je vladalo veliko interesovanje za informacije o ovom hotelu. Hotel „Izvor“ u Aranđelovcu kao zvanično najbolji hotel na Balkanu, imao je bogatu i raznovrsnu ponudu aranžmana po promotivnim sajamskim uslovima, a garni hotel „Master” iz Novog Sada je standardno privlačio pažnju poslovne klijentele. Predstavnici medija su iskazali zapaženo interesovanje o završetku gradnje hotela  „Tornik” na Zlatiboru, kao i početku gradnje hotela „Staro zdanje” i „Šumadija“ u Aranđelovcu, a Direktor marketinga i PR-a , gospođa Vesna Vlatković je dala veliki broj intervjua i izjava zainteresovanim medijima.

Save

Save

Save

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta