Zvanično otvoren hotel "Sloboda" u Šapcu

U prisustvu preko 50 predstavnika medija i brojnih uglednih poslovnih zvanica, 12. februara 2015. zvanično je otvoren renovirani hotel "Sloboda" u Šapcu. Uz asistenciju direktora hotela Zorana Tošića i Vesne Vlatković – Marketing & PR menadžera lanca “A Hoteli”, vrpcu je presekao gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović

Hotel „Sloboda“ sa 4 zvezdice, smešten u samom centru Šapca, pravo je mesto za poslovne ljude, sastanke, konferencije, seminare, ali i za najlepše lične i porodične događaje koji se pamte.
Hotel ima 95 smeštajnih jedinica kapaciteta 265 gostiju (180 ležaja). U sklopu hotela su tri multifunkcionalne sale od 30 do 800 mesta, od kojih najveća sala "Kristal" sa 943 m2 ima mogućnost pregrađivanja. Gostima su na raspolaganju i pansionski i à la carte restoran „A“, lobi bar i kafe-poslastičarnica „Vremeplov“, sa pogledom na gradski trg i pešačku zonu.

Krajem aprila u sklopu hotela biće otvoren moderan wellness & spa centar, koji će se prostirati na dva nivoa: u prizemlju će biti recepcija sa svlačionicama i prostorijama za masažu, dok će na spratu gosti imati priliku da se opuste u đakuziju, bazenu i saunama ili da osnaže svoje telo u fitness centru, opremljenom kardio spravama.
Vlasnik lanca „A Hoteli“, gospodin Miroljub Аleksić otkriva da je vrednost ove investicije 15 miliona evra, kao i da grupa planira dalja ulaganja u sprski turizam.
Naredno planirano otvaranje je na Zlatiboru, gde će grupa predstaviti hotel „Tornik“.

Save

Save

Save

Save

Save

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta