XI Forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava

Forum menadžera hotela i hotelskih domaćinstava održan je 28.11.2014. u Privrednoj komori Srbije pod nazivom "Sve je u komunikaciji" u organizaciji Redakcije stručnog časopisa za savremeno hotelijerstvo i turizam "Turistički svet", Udruženja PKS i Univerziteta Singidunim.
Stručni žiri dodelio je nagrade najboljima u hotelsko-turističkoj industriji, a priznanje „Ambasador dobre usluge" za najuspešniji hotel u 2014. pripalo je hotelu „Moskva" iz Beograda. 
Po prvi put ove godine, ustanovljena je nagrada za najboljeg šefa kuhinje „Chef of the year". Ovu laskavu titulu za 2014. godinu poneo je Božidar Živković, šef kuhinje hotela „Izvor" u Aranđelovcu. 

U obrazloženju je navedeno:" Ovo priznanje se dodeljuje po prvi put u istoriji održavanja Foruma i to šefu neobične kreativne energije, vrsnom profesionalcu sa mnogo ljubavi prema kuvarstvu i želje da neprestano raduje goste; šefu za koga je kuvanje najpotpuniji stvaralački čin, a kuhinja laboratorija u kojoj snove pretače u autentične gastronomske kreacije, delicije neobičnih, naizgled nespojivih kombinacija i maštovite dekoracije. Hrabrost da sledi svoju zvezdu, da istražuje tamo gde niko nije stigao, da stvara jela koja su svako za sebe „masterpiece"  čine šefa Božu vrednim ekskluzivnog priznanja - Chef of the year 2014."

U radnom delu Foruma, Vesna Vlatković, Marketing & PR menadžer A hotela, je održala prezentaciju „Značaj komunikacije i motivacije u hotelijerstvu".

Save

Save

Save

Save

Save

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta