Grand Hotel Tornik na Zlatiboru primio prve goste

Preko 200 gostiju je boravilo tri dana u hotelu i imali su priliku da prvi uživaju u svim sadržajima ovog grandioznog objekta, uključujući restoran, lobi i wine bar, kongresne dvorane na površini od oko 500 m2, kao i izuzetno atraktivan SPA & Wellness centar, koji se prostire na neverovatnih 2.250 m2 i sadrži dva zatvorena bazena, dečiji bazen, relaks sobu sa himalajskom solju, tursku, finsku i bio saunu, rusku banju, tepidarijume, lakonijum, sedam soba za masažu i vesele tuševe.

Sunčano vreme je omogućilo gostima da provedu prijatne trenutke na terasi koja se prostire na 1.500m2 sa predivnim panoramskim pogledom na planinske vrhove Tornika.

Svi gosti, i domaći i oni iz regiona, izrazili su zadovoljstvo svim sadržajima i uslugom. Time je Grand Hotel Tornik u startu opravdao status luksuznog hotela sa 5 zvezdica - poručila je Vesna Vlatković, Marketing & PR direktor A HOTELA, dodavši da na rezervacionim sistemima vlada veliko interesovanje za ovaj novi hotel na Zlatiboru. U kasnijoj fazi, Grand Hotelu Tornik pridružiće se i Hotel Tornik Sky sa rotacionim restoranom i helidromom, koji će zajedno predstavljati velelepnu celinu.

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta