Otvoren WELLNESS KLUB u Hotelu Izvor

Hotel Izvor Aranđelovac obradovao je redovne goste SPA&Wellness centra novim konceptom i osnivanjem WELLNESS KLUBA. Klub nudi pogodnosti za stalne goste, kako bi nagradio njihovu lojalnost i redovno korišćenje usluga hotela Izvor (wellness, hrana, piće).

Tako će svaki gost koji kupi bilo koju višednevnu ulaznicu za Spa & Wellness centar, postati automatski član Wellness kluba. Uvode se tri nivoa članstva: Classic, Silver i Gold. Kupovinom bilo koje višednevne SPA ulaznice (mesečne, dvomesečne, tromesečne, polugodišnje ili godišnje) gost postaje Classic član kluba. Nakon toga, u zavisnosti od potrošnje u hotelu, gosti mogu dobiti jedan od naprednih statusa - Silver ili Gold, ukoliko zadovolje određene uslove.

Još jedna novina je da gosti od sada mogu da koriste svoju člansku karticu prilikom plaćanja svakog računa u hotelu koji se odnosi na: hranu i piće u svim restoranima i barovima, masaže i tretmane, kao i za kupovinu dodatnih wellness ulaznica za članove porodice ili bilo koje druge goste.

O svim detaljima vezanim za članstvo u Wellness klubu gosti se mogu informisati na Wellness recepciji, na sajtu hotela Izvor ili u pravilniku koji je istaknut u Wellness centru.

Wellness klub zvanično počinje sa radom 15. septembra ove godine.

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta