Hotel Izvor proglašen za najbolji hotel Mediterana i jugoistočne Evrope 2015.

Prema odluci stručnog žirija Međunarodnog turističkog saveza, Međunarodnog centra za razvoj turizma i ugostiteljstva, Sacen international, a u okviru tradicionalne akcije “Zlatno turističko srce Mediterana i Jugoistočne Evrope”, proglašeni su najuspešniji u turističkoj privredi za prethodnu godinu.

U kategoriji Najbolji hotel Mediterana i jugoistočne Evrope priznanje je pripalo hotelu “Izvor” iz Aranđelovca, a Svečano uručenje priznanja održano je, 7. maja 2016. u Skadarliji, u Beogradu.
Nagradu u ime hotela “Izvor” je primila Vesna Vlatković, Marketing & PR menadžer A hotela, a uručio joj je Miodrag Popović, predsednik Turističke Organizacije Beograda.

U ovoj tradicionalnoj akciji Sacen International-a biraju se najuspešniji u turističkoj privredi za prethodnu godinu u više kategorija. Beograd je proglašen za šampiona sportskog turizma, za najbolju turističku destinaciju proglašena je Italija, dok je titulu šampiona letnjeg turizma ponela Španija. Francuska je proglašena za šampiona zimskog turizma, a najbolje turističko mesto Mediterana i jugoistočne Evrope je, prema odluci međunarodnog žirija, Venecija.
Šampion zdrastvenog turizma je Mađarska, Višegrad je šampion kulturnog turizma, a Ljubljana kontinetalnog turizma.

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta