Decenija uspešnog poslovanja hotela „Izvor“

Pre više od 10 godina potpuno renoviran i dograđen hotel “Izvor” u Aranđelovcu otvorio je svoja vrata gostima.
Da podsetimo: posle najuspešnije aukcijske privatizacije u hotelijerstvu na području Istočne Evrope 2003. godine, u hotel je investirano čak 33.000 odsto više finansijskih sredstava od ugovorenog iznosa! Tokom rekonstrukcije i dogradnje hotela, udvostručena je kvadratura starog hotela i uređen kompleks na devet hektara, uz izgradnju potrebne infrastrukture od koje danas imaju koristi svi građani Aranđelovca.

Tačno 26. novembra 2010. godine, hotel “Izvor” je primio prve goste, učesnike međunarodnog skupa u organizaciji asocijacije „European Candy Kettle Club“, koja okuplja prestižne proizvođače u oblasti konditorske industrije. Tom prilikom, „Pioniru“ je uručena nagrada kao najboljem proizvođaču za 2010. godinu, a za najboljeg menadžera u konditorskoj industriji proglašen je Miroljub Aleksić.

Za 10 godina hotel “Izvor” dobio je više od 30 domaćih i međunarodnih priznanja za uspešan rad, a njegove sadržaje koristilo je oko milion gostiju. Jedan je od vodećih kongresnih i Spa & Wellness hotela u regionu, a danas s ponosom čini deo prvog domaćeg lanca luksuznih hotela –  Grupacije A HOTELI.

Zbog epidemioloških mera koje su na snazi, proslava jubileja nije upriličena, ali su gosti hotela posluženi rođendanskom tortom.

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta