Gospodinu Miroljubu Aleksiću, predsedniku Alco group, je dodeljen orden Ambasador dobre usluge I reda za investiciju godine - Grand Hotel Tornik

XV Forum hotelijera održan je od 23. do 25. novembra 2018. u Grand Hotelu Tornik na Zlatiboru, u organizaciji časopisa "Turistički Svet", a uz institucionalnu podršku Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Privredne komore Srbije i Univerziteta Singidunum. U okviru Foruma, na svečanoj ceremoniji, pripadnicima hotelske industrije i njihovim partnerima po 13. put dodeljena su elitna priznanja “Ambasadori dobre usluge” - svojevrsni "Oskar" hotelske industrije Srbije i regiona.

Laureat najvećeg priznanja u hotelskoj industriji Srbije - Orden „Ambasador dobre usluge“ I reda za INVESTICIJU GODINE 2018. ove godine je - Miroljub Aleksić, predsednik ALCO Group za Grand Hotel Tornik na Zlatiboru. Deo svojih poslovnih snova ovaj investitor – u pravom smislu vizionar hotelske industrije ostvaruje, na sreću svih nas - u Srbiji, uspostavljajući nove standarde u našem hotelijerstvu, koji nimalo ne zaostaju za svetskim. Grand Hotel Tornik posluje u okviru prvog srpskog lanca „A Hoteli“, u čijem sastavu su i hoteli „Izvor“ u Aranđelovcu, „Sloboda“ u Šapcu, „Master“ u Novom Sadu i „Park“ u Vrnjačkoj Banji.

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta