Kompanija ALCO group donirala je državi sredstva za borbu protiv korona virusa

ALCO grupa (koju čine Pionir, Alfa Plam, A Hoteli, Tipoplastika, Amasis, Turistički svet, Cobex i Naš stan) svesna kakvu bitku vodi ova zemlja protiv korona virusa, odmah po izbijanju pandemije donirala je 30 miliona dinara.
Jedan deo tih sredstava otišao je za nabavku 10 respiratora neophodnih za lečenje Covid - 19, drugi u robi penzionerima za najneophodnije namirnice, a ustupljen je i hotel Master u Novom Sadu - lekarima i medicinskom osoblju.
Zbog potreba i odgovornog ponašanja, preduzete su sve mere zaštite, minimalan broj ljudi je radno angažovan i redovno radi, jedan deo radi od kuće, a ostali po pozivu i na plaćenom su odsustvu. Fabrike rade optimalnim kapacitetom, dok su hoteli zatvoreni.

"U ovakvim vanrednim situacijama solidarnost je neophodna, a ljudski životi proritet. Prelazne zalihe smo napravili i po potrebi će se u danu organizovati proizvodnja radi eventualne dopune asortimana. Kada sve ovo prođe daćemo sve do sebe da  nadoknadimo izgubljeno. Sada je najvažnije slediti uputstva, strogo se pridržavati mera zaštite i čuvati sebe i svoje porodice! Ponašati se krajnje društveno odgovorno i solidarno." - napominje Vesna Vlatković, marketing i PR direktor.

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta