Hotel Izvor je dobitnik priznanja Ambasador dobre usluge u kategoriji najbolji SPA&Wellness hotel u 2017. godini

Najveća priznanja u hotelskoj industriji Srbije – „Ambasadori dobre usluge“ za 2017. godinu, dodeljena su na Gala večeri hotelijera, održanoj 15. decembra u beogradskom hotelu „Crowne Plaza“ u organizaciji redakcije časopisa „Turistički Svet“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

O dobitnicima priznanja odlučivao je šestočlani žiri, koji su činili: predsednik žirija prof. dr Slobodan Unković sa Univerziteta Singidunum, Radomir Samčević – osnivač i direktor Agencije HT, prof. dr Ljiljana Kosar sa Visoke hotelijerske škole strukovnih studija u Beogradu, Jelena Šuleić – generalni direktor grupacije „A Hoteli“, Peđa Filipović – osnivač WAPF i Ljiljana Rebronja – glavni i odgovorni urednik „Turističkog Sveta“.

Priznanje za najbolji wellness & SPA centar dodeljeno je hotelu „Izvor“ iz Aranđelovca, a za hotel godine proglašen je beogradski „Square Nine“. Priznanje „Ambasadori dobre usluge“ u kategoriji „Prodaja i marketing“ dodeljeno hotelu „Courtyard by Marriott Belgrade City Center“, u kategoriji „F&B“ hotelu „Hyatt Regency Beograd“, a u kategoriji „Recepcija“ hotelu „Crowne Plaza Beograd“. Za sektor domaćinstva nagrađen je „Zepter Hotel Beograd“, a za kvalitet usluge Garni hotel „Townhouse 27“ iz Beograda.

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta