Uspešan nastup lanca „A hoteli” na 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Prvi srpski lanac „A Hoteli“ i ove godine se izuzetno uspešno predstavio na Međunarodnom sajmu turizma koji se po 38. put održao u  Beogradu.
Na dan svečanog otvaranja, bili smo počastvovani posetom predsednika Vlade Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, kao i posetom  Potpredsednika Vlade republike Srbije i Ministra trgovine, telekomunikacija i turizma, gospodina Rasima Ljajića, gradonačelnika Beograda, gospodina Siniše Malog, kojima je srdačan domaćin i konstruktivan sagovornik bio predsednik ALCO grupacije, gospodin Miroljub Aleksić.

Bila je to prilika da se sa uglednim zvanicama, poslovnim partnerima i zainteresovanim posetiocima podele informacije o petogodišnjem jubileju hotela Izvor u Aranđelovcu, prvoj godini uspešnog poslovanja hotela Sloboda u Šapcu, da se promoviše novootvorena sala za sastanke i seminare u hotelu Master u Novom Sadu, ali i da se najavi otvaranje hotela Tornik na Zlatiboru koji celokupna javnost sa nestrpljenjem očekuje.

Verujemo da smo osvojili i nova tržišta u inostranstvu i da smo svojom ponudom zainteresovali strance za Srbiju kao destinaciju, a da smo svojim promotivnim paketima bili podsticaj domaćim gostima da predstojeće praznike provedu baš kod nas.

Save

Save

Save

Save

© 2018 A HOTELI. All Rights Reserved. Powered by HSS.

Izrada sajta